Изтърпяващият присъда в затвораруски опозиционер каза днес, че очаква да

...
Изтърпяващият присъда в затвораруски опозиционер каза днес, че очаква да
Коментари Харесай

Навални очаква сталинистка присъда от още 18 г. затвор

Изтърпяващият присъда в затвораруски опозиционер сподели през днешния ден, че чака да получи " сталинистка " присъда от още близо 18 години затвор, съобщи Ройтерс. Опозиционерът заяви това в пост в обществените мрежи в навечерието на правосъдно съвещание по нов развой против него, който съгласно неговите последователи е скърпен.

Присъдата се чака да бъде произнесена на следващия ден, отбелязва Франс прес.

" Вероятно ще получа тежка присъда ", написа 47-годишния Навални в пост на уеб страницата си в интернет и добави: " Както се споделя " сталинистка " присъда ". Той прикани също за опозиция против " мошениците и крадците ".

Навални, който е най-големият критик на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в Русия, към този момент изтърпява кумулативна присъда от 11 години и половина затвор за машинация и по други обвинявания, които назовава скалъпени, а политическото му придвижване е оповестено отвън закона и е категоризирано като " екстремистко ", показва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР