Изслушването на министрите на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Изслушването на министрите на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Изслушване на български министри в ЕП се отлага за януари

Изслушването на министрите на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на и на правораздаването Десислава Ахладова  Десислава Ахладова Десислава Ахладова е родена през 1974 година Придобива магистърска степен "Право " в Югозападен от мониторинговата група в Европейския парламент се отсрочва за януари, съобщи БНР. Мониторинговата група за народна власт, съществени права и господство на закона насочи покана към тях за на следващия ден.

От Европарламента обаче не са съумели да намерят преводачи с български език. Причината не е в тяхната липса, а заради новите, по-строги написания, свързани с пандемията от Covid-19.

Вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на и правосъдният министър Десислава Ахладова  Десислава Ахладова Десислава Ахладова е родена през 1974 година Придобива магистърска степен "Право " в Югозападен са поканени на наново чуване от мониторинговата група, защото евродепутатите не са удовлетворени от чуването им на 28 август.

След него до България са изпратени спомагателни въпроси, само че и отговорите са били незадоволителни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР