Изслушването на Иван Гешев бе необичайно кратко, такива изслушвания са

...
Изслушването на Иван Гешев бе необичайно кратко, такива изслушвания са
Коментари Харесай

Изслушването на Иван Гешев в Страсбург бе необичайно кратко, посочи евродепутатът Андрей Новаков

Изслушването на Иван Гешев бе извънредно малко, такива чувания са протичали в границите на часове. Това съобщи пред публицисти в Страсбург Андрей Новаков, евродепутат в групата на Европейската национална партия, помолен да разяснява днешното чуване на основния прокурор Иван Гешев на съвещание на Мониторинговата група на Европейския парламент (ЕП) за наблюдаване на демокрацията, върховенството на закона и главните права в Страсбург.
 
Спроред Новаков е било преценено, с оглед хода на събитията, да се промени методът и формата на чуването, както и че тематиката не е на дневен ред. Той акцентира, че групата, която изслушва през днешния ден на закрито съвещание Иван Гешев, е неофициална.
 
" Често пъти ѝ се придават съвсем космически мащаби и въздействия в Екологичен потенциал, каквито тя няма ", разяснява той. " Не недооценявам тяхната работа и постигнатото, само че това не е комисия на Европейския парламент, това не е и подкомисиял. Не ми е известно други основни прокурори да са идвали тук ", сподели още той.
 
" За мен е значимо България да гради имидж на по-стабилна и предвидима страна, каквато през последните две години не беше, сподели той и добави: " Защото непрекъснатите кавги, препирни и това, което се случва сега със правосъдната система, е предизвикателство за нашата страна. Затова промяната би трябвало да бъде завършена в точния момент и качествено, по метод, по който всички български жители чакат ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР