Израелският посланик в ООН Гилад Ердан и неговата делегация носеха

...
Израелският посланик в ООН Гилад Ердан и неговата делегация носеха
Коментари Харесай

Израелският посланик в ООН: Отново са изгорени еврейски бебета, „Хамас“ са нацисти - вие мълчите

Израелският дипломат в Организация на обединените нации Гилад Ердан и неговата делегация носеха жълта звезда на Давид на съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации на 30 октомври с посланието „ Никога повече “, заяви „ Джерусалем пост “.

Съветът за сигурност организира съвещание по отношение на войната в Израел и филантропичната обстановка в Газа.

„ Когато еврейските бебета бяха изгорени в Аушвиц, светът мълчеше, а през днешния ден еврейските бебета бяха изгорени в Беери и южните градове от нацисткия Хамас – и светът още веднъж мълчи “, съобщи Ердан.

„ Ще те накарам да си спомняш срама от мълчанието си всякога, когато ме погледнеш “, добави Ердан. „ Ще нося жълтата нашивка, до момента в който нацистката " Хамас " не бъде отстранена и до момента в който Съветът за сигурност спре да мълчи и осъди клането от 7 октомври. Някои от вас не са научили нищо през последните 80 години! Някои от вас са не запомнили за какво Организация на обединените нации беше учредена. Затова ще ви припомня. От през днешния ден нататък всякога, когато ме погледнете, ще си спомняте. "

„ Когато дядо ми и децата му бяха изпратени в Аушвиц, светът мълчеше. Когато брачната половинка му и техните седем деца бяха изпратени в газовите камери, светът мълчеше. Когато телата им бяха изгорени дружно с милиони еврейски бебета, светът беше мълчи. " - сподели Ердан, сравнявайки мълчанието на Организация на обединените нации с клането на " Хамас " на 7 октомври с мълчанието на интернационалната общественост във връзка с ужасите на Холокоста.

Израелският дипломат в Организация на обединените нации също по този начин съобщи, че мълчанието на организацията е " окуражило нашите врагове ":

„ Те видяха, че този съвет даже не осъди нацистките убийци. Те чуха генералния секретар да изрази схващане за нацисткото кръвопролитие “, продължи той. „ Сега те знаят, че избиването на евреи в леглата им е посрещнато с безмълвие. Те бяха толкоз буйни за мълчанието и бездействието на тази организация, че нямат самообладание сами да избият евреи. “

Ердан сподели още, че „ в случай че Хитлер имаше акаунт в „ Х “, той щеше да наподобява тъкмо като този на Хаменей “ и добави, че „ макар крещящия нацизъм на Иран и идеологията на ислямския райх, генералният секретар и чиновници на Организация на обединените нации към момента се срещат с ирански чиновници, без да споделят една-единствена дума на наказание за тяхната поддръжка за геноцида ".

В края на своето изявление израелският дипломат в Организация на обединените нации даде да се разбере на членовете на съвета, че макар тяхното безмълвие Израел ще продължи да се пази във войната против „ Хамас “ в Газа: „ Народът на Израел е мощен, ние не можем да бъдем счупени и ние няма да вървим на никое място. Мнозина се пробваха да ни унищожат, само че ние сме тук, с цел да останем. Израел ще победи, ще смаже „ Хамас “ и ще върне заложниците. " /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР