Израел обяви, че засилва бойните действия срещу Хамас в Ивицата

...
Израел обяви, че засилва бойните действия срещу Хамас в Ивицата
Коментари Харесай

Предупрежденията на ООН няма да спрат Израел - засилват боевете срещу Хамас

Израел разгласи, че ускорява бойните дейности против " Хамас " в Ивицата Газа на фона на нови предизвестия от Организация на обединените нации за сериозно утежняване на ситуацията на мирните поданици.

Сигнали за ракетна паника още веднъж имаше в Израел в ранните часове на днешния ден в региони по границата с линията Газа. Там следените от Хамас здравни управляващи настояват, че при израелските удари от началото на интервенцията са починали 20 600 души. Тя стартира след терористичните набези на 7 октомври, при които починаха 1200 души и бяха взети 240 заложници.

Израел е подложен на все по-голям напън от страна на съдружниците си да пази цивилното население по време на военната си акция против " Хамас ". Тя стартира след терористичните набези на 7 октомври, при които починаха 1200 души и бяха взети 240 цзаложници.

След посещаване в Ивицата Газа израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи: " Няма да спрем. Засилваме боевете през идващите дни ".

Сигнали за ракетна паника още веднъж имаше в Израел в ранните часове на днешния ден. Сирените бяха задействани в обитаеми места по границата с линията Газа. Там следените от " Хамас " здравни управляващи оповестиха, че при израелските удари от началото на интервенцията са починали 20600 души. От Световната здравна организация още веднъж подчертаха страданията, които израелските удари предизвикват на мирните поданици.

Конфликтът ускори напрежението в целия район. Иран упрекна Израел, че е умъртвил почитан военачалник от Революционната армия в Сирия.

Американските военни оповестиха, че са нанесли въздушни удари в Ирак. По-рано трима американски военни бяха ранени при офанзива с дрон въз основата им в Ербил.

" Целта е да се потърси отговорност за нападенията против съдружните сили в Ирак и Сирия и да се понижи способността им да продължат ", се споделя в изказване на Централното командване.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР