Изповед на богатите! Дъщерята на разстреляния бизнесмен Фатик - Александра

...
Изповед на богатите! Дъщерята на разстреляния бизнесмен Фатик - Александра
Коментари Харесай

Дъщерята на Фатик с невероятна драма, къса с лошите момчета

Изповед на богатите! Дъщерята на разстреляния предприемач Фатик - Александра Тюркмен, приказва за гибелта на татко си, за любовта и сложните моменти в живота. Александра намерено описа, че се е завърнала в България поради пандемията от ковид, само че е решила да остане в родината си в името на любовта. 

“Любовта беше същинската причина да остана в София. Това беше от тези изпепеляващи и бурни любови. Беше комплицирана. От скоро не сме дружно с индивида Х. Няма да кажа кой е той ”, сбита бе наследницата на Фатих в ефира на NOVA.

На въпрос какъв вид мъже харесва, Александра съобщи, че избира да остави неприятните момчета зад тила си. 

“Със сигурност положителните момчета. Етапът с неприятните мисля да го оставя обратно във времето, защото преди бях единствено по неприятните. Факт е, че са забавни, има адреналин, домапамин и всичко останало, само че в последна сметка към този момент като по-зряла жена сигурно положителните ”, сподели тя. 

Запитана дали последната й връзка е била с неприятно момче, Александра отговори: “По-скоро не е положително ”. 

Александра дефинира престоя си в Ню Йорк като един от най-трудните моменти в живота си след загубата на своя татко. Тюркмен отпътува за Голямата ябълка по гледище на своята майка, откакто фантазията й да бъде актриса се проваля. 

“Първите шест месеца бяха ужасни. Сега се дръзвам, само че няма какво да се лъжем, тогава имаше моменти, в който си споделях “Мамо, ненавиждам те ”. Трудно е, когато си бил у дома, имал си икономки и водачи, лиготия до някаква степен, и внезапно на 22 години в Ню Йорк

. Никой не те познава и ти не познаваш никого. Един лев не си изкарал самичък. В момента съм извънредно признателна на майка ми, че ме отряза тотално, тъй като, в случай че тя не беше направила това, щях да съм същото това момиченце, което бях. Със сигурност към този момент знам смисъла на парите, по какъв начин се изкарват, знам какво е да си прецизен, знам какво е да си виновен, да уважаваш себе си и хората към теб. Това за мен е най-голямата школа в моя живот ”, признава тя. 

“Майка ми нае студио в Ню Вилидж, където има доста студенти и младежи, само че Ню Йорк е доста замърсен град. Една вечер, когато се прибрах имах мишка, цяла нощ не съм спала, чувах по какъв начин църка и обикаля. Беше извънредно ”, спомня си Александра.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР