Изплуваха още подробности от бруталното убийство на Йордан и Марияна

...
Изплуваха още подробности от бруталното убийство на Йордан и Марияна
Коментари Харесай

Гнусни подробности за това как Пламен и Георги разфасовали труповете от Негован

Изплуваха още детайлности от бруталното ликвидиране на Йордан и Марияна Атанасови. БЛИЦ напомня, че треньорът по битка и брачната половинка му бяха гръмнати, разчленени, набутани в бидони и захвърлени край езерото в Негован преди седмици. Мотивът за убийството са пари, до които бандитите по този начин и не са се домогнали.

За зверството са арестувани Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, които били служащи в дома на възрастните хора. Двамата се докопали едвам до бижута, фамилни полезности и пари за към 4-5 бона след убийството.

Майсторите изверги са разфасовали фамилията с два ножа, споделиха криминалисти пред "Телеграф ". Тъй като единият се изтъпил, откакто Марияна била нарязана Георги взел различен нож - по-тъп, и поради това правосъдните медици в началото обясниха, че очевидно някой е бързал.

Клането от Георги и Пламен едвам не взело трета жертва, по знамение се избавил...

По време на самопризнанията си двамата убийци разказали, че са употребявали и ножица, с цел да режат кожата на жертвите си, само че видели, че не става.

Двата ножа и ножицата са хвърлили в язовира. За да се търсят уликите, ще бъде пуснат водолаз да обследва дъното, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Шефът на Криминална Полиция в Столична дирекция на вътрешните работи Ангел Бадънков удостовери, че елементи от златните украшения на убитите са били давани в заложни къщи. Колие ио гривна на Марияна обаче били засечени не къде да е, а на врата на дамата на Георги Нанчев.

"Вижда се, че не са нови, може би е предполагала, че са крадени, само че ги е носила, съобщи Бадънков.

Той добави, че е отвратен и покъртен от варварското закононарушение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР