Изплува нова шокираща теория, свързана с отравянето на бившия руски

...
Изплува нова шокираща теория, свързана с отравянето на бившия руски
Коментари Харесай

Нова версия: Годеникът на Юлия стои зад отравянето на...

Изплува нова шокираща доктрина, обвързвана с отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал и неговата 33-годишна щерка Юлия. Има подозрения, че годеникът на Юлия може да има пръст в опита за ликвидиране, съобщи „ Дейли мейл “, представен от блиц.бг.

Източник, непосредствен от Юлия, разкри, че тя има подозрения по отношение на своя избраник Степан Викеев. 30-годишният мъж има връзки с съветските разследващи служби. Те са живели дружно в продължение на две години, преди тя да замине за Англия, с цел да се срещне с татко си. „ Юлия е объркана. Тя мисли, че не е била съществена цел на офанзивата. Разстроена е, а също така се опасява, че в никакъв случай повече няма да го види “, съобщи източникът. Юлия е споделила на свои другари, че може да е била предадена от своя избраник, който има връзки с разузнаването.

Една от версиите е, че Юлия е станала цел, тъй като фамилията на нейния другар е било срещу техния брак. Юлия и Сергей Скрипал са били отровени поради „ вътрешен “ спор, което изяснява и изгубването на годеника й Викеев. Неговата майка – Татяна Викеева, има връзки с съветските секрети служби. Тя е била срещу брака, тъй като не желала нейният наследник да се ожени за „ дъщерята на изменник “. Преди години съветският разузнавач Сергей Скрипал предава имената на съветски сътрудници на западното разузнаване. Британските служби упрекнаха Русия, че стои зад опита за ликвидиране, до момента в който от Кремъл отхвърлят.

Стана ясно, че Степан Викеев не е направил опит да потърси Юлия Скрипал, до момента в който е била лекувана в болничното заведение. След случая е изтрил профилите си в обществените мрежи. Той е спрял да дава отговор и на телефонните позвънявания. Племенницата на Сергей Скрипал – Виктория, разказа годеника на Юлия като „ доста чудноват “ човек. Тя е останала сюрпризирана, че той не е направил опит да се свърже с Юлия на фона на ужасния случай.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР