Изпълняващият функцията главен прокурор е запознат добре с работата на

...
Изпълняващият функцията главен прокурор е запознат добре с работата на
Коментари Харесай

Прокуратурата в Ловеч за фаталния инцидент с Ферарио Спасов: Не можем да арестуваме обвиняемия засега

Изпълняващият функционалността основен прокурор е осведомен добре с работата на Окръжна прокуратура в Ловеч, оповестиха по време на брифинг от Окръжната прокуратура в Ловеч във връзка възлагането на следствието за гибелта на Ферарио Спасов.

Ръководителят на прокуратурата в Ловеч Валентин Вълков съобщи, че региона е в челните места по пътни произшествия и има висок % на приключили с неоправдателни присъди каузи, в оптимално къс период, съобщи Нова телевизия.

" Така както е привлечено лицето като обвинено, наказването което е планувано, е от 3 до 8 години ", разясни Вълков.

Прокурорът посочи, че към сегашния миг няма по какъв начин да бъде променена мярката на обвинения.

" Извършени са огледи, разпитани са очевидци, сега се откриват лица, директни очевидци на мястото на престъплението. В рамките на два месеца ще бъдат осъществени всички процесуално-следствени дейности и ще се изчака експертизата. На базата на нея ще се реши какво обвиняване да има по отношение на причинителя ", сподели прокурорът. Вълков не изключва да бъде изменена квалификацията на обвиняването, при изясняване на всички условия.

Окръжният прокурор Валентин Вълков приветства самодейността на прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите за инспекции на систематичните извършители на пътя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР