Изпълнителният директор на Ювентус Джон Елкан е убеден, че този

...
Изпълнителният директор на Ювентус Джон Елкан е убеден, че този
Коментари Харесай

Директор на Юве: Това ще бъде успешен цикъл за клуба

Изпълнителният шеф на Ювентус Джон Елкан е уверен, че този цикъл ще приключи сполучливо за клуба. В момента " остарялата госпожа " към момента търси своето лице след всички промени, които настъпиха в клуба в последните години. Босът обаче има вяра, че клубът е на прав път, без значение от неуверения старт на сезона.

" Повече от сигурен съм, аз съм уверен, че сме на прав път! Защото Ювентус стартира нов цикъл, което се е случвало доста пъти в 100-годишната история, която свързва клуба с моята фамилия. През 2023 година фамилията ми ще означи тъкмо 100 години партньорство с Ювентус, което е международен връх. Това е мощна връзка, която се предава от потомство на потомство. След края на всеки цикъл би трябвало малко самообладание за построяването на нов тим ", счита Елкан.

Той показа още, че съгласно него Масимилиано Алегри е верният човек, който да води тима в този миг.

" Отборът се промени доста, само че отпред е треньор като Алегри, който познава клуба добре, наясно е с неговия дух и упоритости. Той има характерности, които са част от клуба. Предстои ни оспорван сезон с приятни изненади като Аталанта. В Шампионската лига също няма да е елементарно, тъй като там британските тимове стават все по-силни и са окупирали пазара. Очевидно в този временен миг е хубаво да стартираме мощно. Това, за което скърбя е, че не можем да включим на най-висока скорост, тъй като имаме доста контузени футболисти ", добави босът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР