Изпълнителният директор на Левски Павел Колев се изказа по доста

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев се изказа по доста
Коментари Харесай

Колев: Ако не се подобрим, трябва да се молим коронавирусът да дойде, за да не играем с Лудогорец

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев се изрече по много любопитен метод след загубата от Славия с 1:2.

За идния мач с Лудогорец за Купата, Колев сподели, че в случай че няма смяна в държанието на играчите на терена, от " Герена " би трябвало да се молят коронавирусът да пристигна в България, с цел да бъде отсрочен дуелът.
 Славия завоюва гостуването си на Левски с 2:1
Славия надигра тотално Левски посред " Герена " и победи в най-старото столично дерби

Юноша на ЦСКА остави " сините " без победа от началото на полусезона

" Според мен загубихме справедливо и с добър резултат предвид на показаното. Бяхме надиграни през днешния ден, благопожелавам на Славия. Трябва да питате треньорите дали ще успее да усъвършенства представянето си за Лудогорец. Ако не го създадат, би трябвало да стискаме палци коронавирусът да се популяризира и да не го играем тоя мач.

Това държание през днешния ден не отива на клуб като Левски, не отива на футболисти, които носят синята фланелка.
 Снимка 469488
Източник:

Похвалите са напълно за публиката, която и през днешния ден ни оказа помощ. Не мисля, че играчите не са желали да играят добре. В такава сложна обстановка си проличава кой има темперамент и кой не. Когато един треньор на Левски не може да завоюва три мача подред, може да се сътвори напрежение.

Аз в този момент приказвах с треньорите, само че не мисля, че съм създавал напрежение. Трябва да се съберат в пестник и да покажат, че това не е действителното равнище на тима. Има някакви напрежение в някои играчи, които през днешния ден не демонстрираха какво могат. В миг, когато публиката повярва на тима и има шансове за нещо, очевидно се срутва нещо при нас ", сподели още Колев.
 Снимка 469483
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР