Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори на пресконференцията след

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори на пресконференцията след
Коментари Харесай

Павел Колев: Как се отписват 15-16 милиона? Предстои тежък процес на оздравяване на Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев приказва на конференцията след Общото заседание на клуба. Ето какво сподели той:

" Стратегия има. Конкретни периоди е мъчно да се посочат сега. Причините са няколко. Част от отговорностите са насъбрани във времето. Предстоят диалози по какъв начин ще бъдат изплатени и дали могат да се разсрочат . Стратегията е на отворен метод и връзка с всички, на които Левски дължи пари. Най-спешно беше да се обезпечи лиценз на Левски за Европа. Това е свършено и струваше пари. Сега би трябвало да се създадат няколко неща. Чисто стратегически е значимо да почистим репутацията на клуба. Знае се, че Левски се беше трансформирал в синоним на неточен сътрудник . Това ще завърши. Ще поемаме задължения, единствено в случай че знаем, че можем да ги осъществим.

Следващите ни задания ще бъдат с приоритет към ДЮШ на клуба , която все още гълта някъде към 6-7% от бюджета на клуба. Занапред ще станат 15%. Ще има промени в методиката. Задача е връзка с левскарската общественост. Искаме да можем да споделяме с всички таргет групи - обществен статус, пол, възраст.
 Новите шефове в Левски: Първата задача е клубът да бъде нормализиран финансово
Новите шефове в Левски: Първата задача е клубът да бъде нормализиран финансово

" Нашите визии ще се избистрят скоро "

Един клуб в България е допустимо да се самоиздържа, само че е доста мъчно. Това са клубове, които имат фенска маса и могат да привлекат почитателите на стадиона, без да зависят дотолкоз от резултатите и трофеите. Един клуб не може да бъде постоянно на върха . В този миг би трябвало да има построена база от последователи, които да поддържат тима по всевъзможни способи. За да се промени положението на футбола и да разреши на клубовете да осъществят повече доходи са нужни доста неща. Ние в Левски знаем какво би трябвало да създадем .
 Снимка 410554
Източник:

Мисля, че неосвобождаването от отговорност на хората в Надзорния съвет е алегоричен акт. Оттук нататък би трябвало да има малко самообладание, с цел да се знае по какъв начин ще се действа.

Не знам по какъв начин се отписват 15-16 млн. Не е реалност това нещо, което е споделил господин Русев. Сега следва тежък развой на излекуване. Въпросите за какво не се е случили отписването не са към нас.

Бюджетът на клуб като Левски, който има доста действия в разнообразни посоки, е много релативно разбиране. Зависи от приходите, от задачите и интервалът, в който искаш да постигнеш тези цели. Целите ни са да реализираме положителни резултати на първия тим, само че не непременно. Клубът би трябвало да стъпи на една основа. Няма да се хвърлят пари за прехвърляния и огромни заплати. Бюджетът за заплати на футболистите ще бъде понижен и това е най-естественото нещо на света. За хората е значимо да знаят, че ще бъде понижен без да се отрази на качеството на тима. Смятаме, че имаме нужната компетентност равнището на тима да не пострада. Трансфери ще се вършат в краен случай, в случай че считаме, че тези футболисти ще подсилят тима и по-късно ще бъдат продадени за повече пари. Надяваме се, че Левски ще се бори за титли и ще взе участие с триумф в Европа.
 Константин Баждеков: Георги Попов беше пределно явен, Левски би трябвало да се върне на мястото си
Баждеков: Попов беше пределно явен, Левски би трябвало да се върне на мястото си

" Това са съществени хора, потвърдили са се в бизнеса и основават предпоставки да им се доверим "

Футболистите са спокойни от много време. Те започнаха да си вземат парите в точния момент. За школата ще би трябвало да се направи обособена среща, на която да участва и Даниел Боримиров. Деца се записват всеобщо да упражняват в Левски, само че какво се случва да се откажат или да отидат в други клубове, занапред ще изследваме.

Дълговете на Левски са малко над 30 млн. Има отписани отговорности по отминалост. Те са над 5 млн. В счетоводния баланс на сдружението влизат като доход. От 14 млн. доход са отписани отговорности. Това обаче не е осъществен доход от ПФК Левски. Има едни сред 4-5 млн, които са контракти със спонсори.
 Снимка 410552
Източник:

Левски създава доста от позиция на положителна сила. Потенциалът е голям. Според мен не е употребен задоволително. Ако има клубове, които могат да печелят от цената на марката - Левски е един от тях.

Предстои да се направи нова организационна конструкция на клуба. След това ще мислим дали всеки човек, който работи в клуба има нужния профил, с цел да попълни съответното звено. На този стадий не мога да се оплача от никой, с който работих в клуба. За ДЮШ имам добра връзка с Даниел Боримиров. С него имаме единодушие за това, което би трябвало да се промени в школата. Ако нямаме, ще мислим ".
 Първото предложение на Георги Попов като мажоритарен акционер в Левски посрещнато с овации
Първото предложение на Георги Попов като мажоритарен акционер в Левски посрещнато с овации

Да не се освобождават от отговорност досегашните членове на Надзорния и Управителния препоръки на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР