Изпълнителният директор на футболния Левски Павел Колев заяви, че в

...
Изпълнителният директор на футболния Левски Павел Колев заяви, че в
Коментари Харесай

Павел Колев: Възможно е развитие около собствеността на "Левски"

Изпълнителният шеф на футболния " Левски " Павел Колев съобщи, че в околните дни може да се чака промяна на собствеността на клуба.

" Възможно е да има развиване към промяната на собствеността при започване на другата седмица. Работя по въпроса ", съобщи Колев пред " Меридиан мач ".

В момента мажоритарният пакет от акции на " сините " е в ръцете на Георги Попов, който се счита на доближен до Васил Божков. Срещу предприемача бяха повдигнати няколко обвинявания от страна на прокуратурата, като се счита, че той и Попов са в Обединените арабски емирства. Българските органи изискват екстрадацията им, само че към момента не се оповестява за развиване по случая.

Снимка: Lap.bg

Смяна на собствеността на тези 86,6% от акциите може да се реализира единствено с прехвърлянето им. Организацията на почитателите на " Левски " - Тръст " Синя България ", държи 10% от акциите.
Бойко Борисов: " Левски " ще го бъде! "Това, че футболът ни липсва, не значи, че нещо ще се промени ", сподели министър-председателят
След като бяха признати измененията в Закона за хазарта, клубът изпадна във финансова рецесия, защото те засегнаха главния спонсор. От тогава " Левски " се устоя най-вече от дарения.

" Аз самият не знам какъв ще бъде бюджетът през новия сезон ", съобщи Колев във връзка бъдещото застраховане на активността в клуба.

bTV приканва: останете си у дома!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР