Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке заяви, че крилото

...
Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке заяви, че крилото
Коментари Харесай

Вацке призна: Подсъзнателно Санчо се бе приготвил за промяна и това му пречи

Изпълнителният шеф на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке съобщи, че крилото на жълто-черните и това е причина за не изключително впечатляващия старт на новия сезон от негова страна, защото е бил прекомерно разконцентриран. Вацке обаче счита, че той работи доста интензивно и скоро ще бъде на нормалното си равнище.

"Подсъзнателно Джейдън към този момент се бе подготвил за смяната. Струва ми се, че е мислил прекалено много за това и в един миг е изгубил нормалната си форма. Видях какъв брой му беше мъчно в продължение на няколко седмици. Основната разлика в играта му спрямо предишния сезон е, че преди той не е мислил за всяка последваща стъпка с топката. Сега мисли за това и отделя безусловно парченце секунда за това, а точно, задоволително е бранителят да се намеси. Колкото повече се пробвате да бъде изобретателна персона, толкоз по-трудно ви става ", съобщи Вацке пред "Кикер ".

Hans-Joachim Watzke (Borrusia Dortmund CEO): “Subconsciously, Jadon [Sancho] might have had prepared for a change. I think he had at least thought so much about it that he lost his ease. But I have found him trying very hard for weeks. " [kicker via ]
— utdreport (@utdreport)
До този миг през сезона Санчо е изиграл 19 мача, в които означи своите 5 гола и направи 9 асистенции. През предходната година той записа впечатляващата статистика от 17 гола и 17 асистенции за дортмундци в Бундеслигата.

Бундеслига 15 кръг, събота 9 януари  Република България Лайпциг 19:30предстои  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР