Изпълнителката на Venice Bitch Лана Дел Рей, с истинско име

...
Изпълнителката на Venice Bitch Лана Дел Рей, с истинско име
Коментари Харесай

Лана Дел Рей с маска на дупки - отнесе големи критики

Изпълнителката на Venice Bitch Лана Дел Рей, с същинско име Елизабет Улридж Грант, беше с лъскава маска, само че на дупки, на събитието в Лос Анджелис, поради която стана обект на рецензии, оповестява „ Мирър “.
Лана разпространява новата си поетична книга „ Violet Bent Backwards Over The Grass “ по време на събитието с почитатели.
Бляскавата звезда, чиито руси кичури бяха хванати на тила й, седеше в ограден регион, с цел да чете фрагменти от поезията си.
По-късно певицата театралничи за фотоси за почитателите, до момента в който носеше блестяща маска за лице, която беше много рехава и на дупки.
По-малката сестра и фотографка на Лана Каролайн `Чък` Грант отрази събитието в Instagram с емисия онлайн, само че в мнения на фрагментите почитателите бързо се оплакаха от маската на лицето на сестра й поради пандемията COVID-19.
Един човек разяснява: „ „ ЛАНА НОСИ МРЕЖА МАСКА ЗА СЪБИТИЕ ЗА НЕЙНАТА ПОЕЗИЯ Толкова безконтролно. “
Междувременно различен почитател написа: " Защо е на събитие с куп хора, носеща мрежеста маска??? Обичам Лана, само че това е необикновено безконтролно. "
 Лана дел Рей с нов саундтрак за фентъзи приключението Господарка на злото Лана дел Рей с нов саундтрак за фентъзи приключението Господарка на злото
Новата ария на Лана дел Рей “Once Upon a Dream “ беше показана по време на церемонията за връчването на музикалните нагр...
Накрая един почитател на Лана разяснява: „ Лана е пораснала жена и не трябва да й споделяме какво да прави, НО носенето на # тази маска е рисково за нея и за другите... Това е доста безконтролно. “
Чък обаче бързо се захвана със отбраната на сестра си, като означи, че певицата се е държала на разстояние от почитателите и е дала негативен тест за ковид преди събитието.
Чък написа: " Тя е на повече от два метра разстояние и е направила негативен тест, тъй че споко. "
На друго място различен почитател твърди, че маската има транспарантен второстепенен пласт под мрежата.
Те написаха: " Момчета, маската има полупрозрачен пласт под мрежата. Успокойте се. ", предава БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР