Изпълнението на строително-монтажните работи по реновиране на централния площад Академик

...
Изпълнението на строително-монтажните работи по реновиране на централния площад Академик
Коментари Харесай

Затваря се за движение главен път в Асеновград

Изпълнението на строително-монтажните работи по реновиране на централния площад " Академик Николай Хайтов " в Асеновград постанова въвеждане на краткотрайна организация на придвижването по основна пътна артерия в града. Ограничението ще е за интервал от към два часа.

На 04.09.21 година (събота) за времето от 08:30 ч. до 10:00 ч. се на всички моторни транспортни средства (МПС) в едното платно по улица „ Цар Иван Асен II ” - в сектора от кръговото кръстовище с улица „ Христо Ботев “ до кръстовището с улица „ Ради Овчаров ” .
 Нов график за затваряне на ул. „ Никола Вапцаров ” във Варна Нов график за затваряне на ул. „ Никола Вапцаров ” във Варна
Въвеждат нов график за затваряне на ул. „ Никола Вапцаров ”, заяви Община Варна. Изготвя се нов график по отношение на краткотрайното з...

Във връзка с ремонтните действия, краткотрайно се постанова да бъде затворен и централният вход на Градска библиотека " Паисий Хилендарски ". Посещенията в библиотечната институция ще се осъществят от страничния вход. Той е ситуиран от страна на шарените стълби, ситуирани сред улица " Цар Иван Асен II " и ПГ по ХВТ " Свети Димитрий Солунски " (при тунела на пощата - от страната на спирката на градския автобус). За спомагателна ориентировка на читателите и посетителите са сложени осведомителни табели на вратата на централния вход. Библиотеката ще продължи да работи с нормалното си работно време, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Още от АСЕНОВГРАД:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР