Изненадващо име изплува като вариант за нов треньор на Левски.

...
Изненадващо име изплува като вариант за нов треньор на Левски.
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА! Левски гледа и към човек на Мъри Стоилов

Изненадващо име изплува като вид за нов треньор на Левски. На стадион " Георги Аспарухов " столът на сегашния ментор Николай Костов се разклати съществено след сензитивното закъснение за състезание от челните позиции, както и отпадането за Купата на България.

В четвъртък Надзорният и Управителният съвет на Левски организира среща, на която е дискутирано бъдещето на Костов. На този стадий няма изрично решение дали той ще продължи да води тима и през пролетния дял в шампионата, в който " сините " ще би трябвало да гонят квота за евротурнирите през шампионата. Предвид изоставането от първите три тима, това няма да е по никакъв начин лесна задача.

Шефовете са обсъждали разновидности за заместител на сегашния треньор на тима. Едно от имената, което е упоменато, е това на Саид Ибраимов, написа Gong.bg. Смяташе се, че 53-годишният експерт ще се причисли към щаба на Николай Костов след края на сезона в Казахстан, където той работи за Астана, само че това по този начин и не се случи. Самият Костов при представянето си през лятото разгласи, че е поканил Ибраимов в своя екип.

Саид има дълготраен опит като помощник-треньор. Той беше част от щаба на Станимир Стоилов при първия му престой в Левски, а по-късно и в Астана. В Казахстан е работил още за Тобол. Проблемът при него е неналичието на опит като старши треньор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР