Изненадващ кандидат за услугите на Кармело Антъни се появи на

...
Изненадващ кандидат за услугите на Кармело Антъни се появи на
Коментари Харесай

Появи се изненадващ кандидат за Кармело

Изненадващ претендент за услугите на Кармело Антъни се появи на хоризонта. Крилото на Ню Йорк даде да се разбере, че не желае да остане в Никс и управлението търси оптимално преференциален и за двете страни вид за разлъка. Най-новото име с интерес към суперзвездата обаче е много ненадейно - Оклахома Сити.

Тъндър си осигуриха услугите на Пол Джордж по-рано през лятото, а съгласно The Ringer в този момент ще се опитат да сглобят страховито трио, в случай че съумеят да привлекат Антъни, с цел да го съберат с Джордж и Ръсел Уестбрук.

Като най-настоятелни претенденти за трансфер на Мело се спрягаха Кливланд и Хюстън, а в последните дни Кавалиърс сякаш излязоха с едни гърди напред, тъй като Кайри Ървинг изиска трансфер, а след това стана ясно, че желана за него дестинация е Ню Йорк.

Според изданието Никс и ОКС дискутират разнообразни благоприятни условия. Един от плюсовете на Тъндър е съществуването на Трой Уийвър в управлението. Той е асистент на генералния управител и вицепрезидент по баскетболните интервенции, а двамата с Кармело са близки от години.

Именно Уийвър е изиграл огромна част за решението на Мело да избере Сиракуза и да заиграе тъкмо за “оранжевите” преди към този момент близо 15 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР