Изненадани сме, че Австрия и Кралство Нидерландия възпрепятстват присъединяването на

...
Изненадани сме, че Австрия и Кралство Нидерландия възпрепятстват присъединяването на
Коментари Харесай

Организацията на българските евреи: Изненадани сме от решението на Австрия и Нидерландия за България в Шенген


„ Изненадани сме, че Австрия и Кралство Нидерландия попречват присъединението на България към, без значение от обстоятелството, че Екологичен потенциал и огромната част от страните членки на Европейски Съюз гласоподаваха за присъединението на страната. “ Това написаха във „ Facebook “ от Организация на евреите в България " Шалом ".

Оттам приканват държавните управления на Австрия и Нидерландия да преразгледат позициите си по отношение на решението, обвързвано с присъединението на България към страните членки на Шенгенското пространство.



„ Днес очите на българския народ са обърнати към Брюксел. За нас, българските евреи, е от извънредно значение България да бъде пълноправен член на евро-атлантическото семейство. Осъзнаваме значимостта на опазването на европейските граници и сме уверени, че българската страна ще постави всички нужни старания за тяхната отбрана, с цел да подсигурява сигурността, благополучието и добруването на жителите на Европейския съюз. В същото време сме мощно разтревожени, че отлагането на присъединението на страната ни към Шенгенското свободно пространство в допълнение ще подхрани така и така засилващия се евроскептицизъм и народен национализъм “, пишат още от организацията.

„ Вярваме, че Обединена Европа почива на правилата на взаимно съдействие, взаимност и взаимна поддръжка. Само по този начин най- добре могат да бъдат обезпечени сигурността и бъдещето на жителите на Европейския съюз “, се споделя още в позицията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР