Изминалият уикенд бе суперуспешен за най-голямото мотоциклетно изложение у нас

...
Изминалият уикенд бе суперуспешен за най-голямото мотоциклетно изложение у нас
Коментари Харесай

Всичко за мотоциклета и моториста на изложението в Асикс Арена

Изминалият уикенд бе суперуспешен за най-голямото мотоциклетно ревю у нас - Moto Expo 2022. Над 6000 гости минаха през щандовете на зала Асикс Арена за двата празнични дни – Лазаровден и Цветница. Щандовете се извършиха с мотоциклетисти и почитатели, с цел да видят новите машини на изложителите, представители у нас на огромните международни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди.

Но нито един мотоциклет не може без съоръжение, консумативи, аварийни елементи и аксесоари. Както и нито един негов ездач не може без подобаващата екипировка и защитни средства. Затова щандовете на вносителите на „ всичко за мотоциклетиста и мотоциклета “ бяха едни от най-търсените и привлекателните за мотоциклетистите.

Нали знаете по какъв начин е – все нещо липсва и дефицита. А в зала Асикс Арена може да се откри всичко – от ботушите през ръкавиците и протекторите, до бонето и каската.

Например масла, мазила и течности за мотоциклета. Още на входа посетителите се срещат със щанда на швейцарските масла Midland. Вносителите им се радват на сериозна известност измежду мотористите.

Така стоят нещата и при маслата и козметиката на топ производителя за мотоциклети MOTUL. Както се знае, компанията е натрупала опит в мотоциклетния спорт и по- особено в MotoGP и WorldSBK, където е главен спонсор на целия шампионат. Та няма метод маслата да не са на топ равнище.

За първи път на ревю участват и Rymax Lubricants. Нидерландската компания навлиза в промишлеността със смазочните материали през 1987 година Сега Rymax има мрежа допълнително от 55 страни по целия свят. Продуктите са основани на богатата история на Нидерландия в петролната промишленост. Rymax основава обширна продуктова гама в многообразие от приложения, състояща се от висококачествени смазочни материали, мазила и всевъзможни други артикули за коли, мотоциклети, камиони и така нататък

Компанията е позната от много автомобилни и мотоциклетни събития като втория по величина rally-raid в света, Morocco Desert Challenge и най-големия дрифт фестивал в Скандинавия – Gatebil Rymax е сътрудник на най-титулувания Формула Дрифт водач Фредрик Асбьо, както и с други най-различни състезатели.

Моторите не могат без гуми. На този артикули всеки моторист държи извънредно доста, без значение дали е екскурзиант, пистар, ендурист, кросар… Или просто върти със скутер из града. Цял специфичен щанд с мотоциклетни гуми за всички машини имат Dunlop.

Астреко холдинг, от който са част вносителите на Honda за България – Бултрако, също разполагат с необятна гама мотоциклетни и автомобилни гуми от марките Bridgestone, Firestone, Good Year, Dunlop, Fulda и Debica.

След като продават мотоциклети, от холдинга имат и истински екипи на Honda. Също по този начин в портфолиото са каските Kabuto и NZI, екипировка и аксесоари за мотоциклетисти Oxford.

Да, в действителност щандовете за мотоекипировка са в обилие и са най-хубавите. Например в случай че отидете на щанда на MyMOTO можете да се окомплектовате от горната страна до долу. Освен това ще получите съвет какво е най-подходящо от оборудването за вас и за задачата, за която купувате даден артикул.
Всичко това важи и за други одобрени марки за мотоекипировка и аварийни елементи у нас. Те са обичайни участници на сходни ревю. Това са познати компании като ZEDMOTO, MOTOACCENT, CORONA PLEVEN, които създават български мотоциклетни дрехи. Богат подбор оферират и от MOTOPOWER - нови модели на каски, дрехи и аксесоари за мотоциклетистите. Включително и новите за българския пазар дрехи на Macna.
Богат избор на екипировка има и на щанда на G-moto. Но тук можете да видите и атрактивните машини Dragster Italjet. Атрактивни артикули за пътешестване има и на щанда на Pandora.

Както проличава, на мотоизложението в зала Асикс Арена никой не скучае. Moto Expo 2022 предлага освен мотоциклети и други машини, само че и всичко, обвързвано с тях.
Moto Expo 2022 ще чака мотоциклетистите и почитатели на двуколесния превоз в зала Асикс Арена от 15 до 19 април. Вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.
Цени Билети: На място: 12 лв. /събота и неделя/; 10 лв. /делничен ден/; Деца от 12 до 18 години – 6 лева;
Онлайн – /2 лева отстъпка за онлайн закупуване/: 10 лв. /събота и неделя/; 8 лв. /делничен ден/;
Хора с увреждания – Безплатно; Деца от 12 до 18 години – 4 лв.. Деца до 12 години с компаньон – Безплатно.

*Източник: Moto Expo 2022
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР