Изминаха три години от раздялата на Ирина Шейк и Брадли

...
Изминаха три години от раздялата на Ирина Шейк и Брадли
Коментари Харесай

Нов шанс: Ирина Шейк и Брадли Купър се насладиха на лятна ваканция заедно

Изминаха три години от раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър . Но в този момент двамата хвърлиха бомба. В профила си в Instagram двойката показа фотоси от обща отмора, което подхрани клюки за тяхното помиряване.

В профила на модела са оповестени фотоси, направени на плажа край тюркоазено море, където усмихнатата двойка си почива в компанията на животни и театралничи за Instagram. Ирина Шейк е на отмора на Бахамите с щерка си и Брадли Купър. На фотосите е известният плаж на архипелага Ексума.

Феновете не скриха удоволствието си да видят известната двойка още веднъж дружно. През декември 2021 година Ирина Шейк и Брадли Купър бяха видени да се разхождат дружно по улиците на Ню Йорк.
 

— Cosmopolitan (@Cosmopolitan)
Актьорът и моделът се ожениха през 2015 година Те бяха дружно до 2019 година, а от този брак имат петгодишна щерка Лий Де Сейн.

Независимо какви са били връзките им, двамата неведнъж акцентират, че взаимно се почитат. Може би в този момент са решили да си дадат нов късмет.Те се ценят и като сътрудници в родителството.
 

— Daily Express (@Daily_Express)
Мнозина се чудят по какъв начин реагира на всичко това приятелката на Брадли Купър - Хума Абедин , най-близката сътрудничка на някогашната първа дама, държавен секретар и претендент за президент на Америка Хилари Клинтън. Двойката беше показана от редактора на списание „ Vogue “ Анна Винтур.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР