Изминаха няколко дни от началото на военните действия от страна

...
Изминаха няколко дни от началото на военните действия от страна
Коментари Харесай

Колко са загубили руските милиардери за един ден

Изминаха няколко дни от началото на военните дейности от страна на Русия по отношение на Украйна, само че на по-голямата част от хората към момента им е мъчно да повярват какво се случва.
 Шон Пен, военният спор сред Украйна и Русия и документалният филм, който артистът снима за него сега
Какво прави Шон Пен в Украйна

Актьорът е смел

И по-точно, че всичко това се случва през XXI век. Едно от първите неща, които редица европейски страни започнаха, бяха стопански наказания към Русия. А цялата блъсканица към войната провокира сериозен срив на пазарите.

И по този начин съгласно показателя на Bloomberg, който следи положенията на милиардерите в международен мащаб, се е стигнало до съществени финансови загуби за най-богатите руснаци. 22-ма от тях са изгубили общо 39 милиарда $ единствено в границите на един ден, написа Insider.
 Вагит Алекперов

Вагит Алекперов

До тези загуби се е стигнало след новината за нахлуването на съветски военни в Украйна и сривът на борсовия показател в Москва. Оказва се, че най-големият пострадал е Вагит Алекперов , който е президент на петролната компания " Лукойл ".

Според Bloomberg, Алекперов е изгубил към 6 милиарда $ за един ден. Нетното му благосъстояние е спаднало от 19.2 милиарда $ на 13 милиарда. Владимир Потанин , който е най-богатият руснак (поне по публично оповестени данни), е изгубил 3 милиарда $ откакто цените на акциите на ръководената от него компания Norilsk Nickel са паднали фрапантно.
 Арнолд Шварценегер, военният спор сред Украйна и Русия и какво сподели артистът за него
Какво мисли Арнолд Шварценегер за войната

Терминаторът приказва по тематиката

Алексей Мордашов (Severstal) e изгубил 4.2 милиарда $ , до момента в който притежателят на британския Челси - Роман Абрамович , е на загуба с 1.8 милиард $ .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР