Изложение на детска, дамска и мъжка конфекция, трикотаж, народни носии,

...
Изложение на детска, дамска и мъжка конфекция, трикотаж, народни носии,
Коментари Харесай

Във Варна организират изложение на работно облекло, дамска и мъжка конфекция

Изложение на детска, дамска и мъжка конфекция, трикотаж, национални носии, работно облекло, аксесоари и други артикули провеждат във Варна, научи Moreto.net.

За втора поредна година Регионалният конгрес за обществено предприемачество е платформа за непосреден разговор сред представители на локалната общественост, институциите на държавно и локално равнище и обществените бизнесмени. Варна е града, станал хазаин на първата демонстрация от неговото първо издание през 2018 година

В модерното и уютно пространство на Фестивалния и конгресен център в града още веднъж ще бъде проведено ревю на обществени бизнесмени от района. Те ще могат да показват своите артикули на варненската общност, в едно с тяхната идея, от 11 до 13 октомври 2019.

В програмата на 11 октомври е включена кръгла маса на тематика " Общество в поддръжка на общественото предприемачество ". Традиционни участници в нея са представители на Министерството на труда и обществената политика, Община Варна, Областната администрация, Агенция за поощряване на дребни и междинни предприятия, Работодателски и синдикални организации, неправителствени организации, обществени бизнесмени и представители на локалната общественост.

Кръглата маса ще показа подзаконовата нормативна уредба на признатия през предходната година Закон за предприятията на обществената и солидарна стопанска система.

Изложението на обществените бизнесмени от варненски район цели запознаване на варненската общност с техните артикули. Участници в ревюто са: предприятия и кооперации за хора с увреждания от Националния съюз на ТПК, Съюза на глухите в България, Националната федерация на работодателите на инвалиди и Българската асоциация за невромускулни болести.

На ревюто можете да намерите разнородни артикули с високо качество и атрактивни цени, оповестиха уредниците. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР