Изключително бурно море констатират днес спасителите в черноморските курорти на

...
Изключително бурно море констатират днес спасителите в черноморските курорти на
Коментари Харесай

Не влизайте в морето днес! Спасители извадиха 10 удавници

Изключително бурно море установяват през днешния ден спасителите в черноморските курорти на юг от Бургас, предава кореспондент на Lupa.bg. Въпреки, че времето е слънчево и прохладно – идеално за загар, морето е рисково за къпане поради големите талази и течения, сигнализират спасители. Почти на всички места охраняемите зони са с червен байрак (къпането забранено), само че въперки това туристите подценяват разпоредбите.

Само на Северния плаж в Приморско спасители са извадили 7 давещи се., оповестява се и за най-малко три случая на избавени в Ахтопол.

" Има голям брой летовници, които се къпят в неохраняемите зони, с цел да избегнат избавителната свирка. Предупреждаваме ги да не си вършат опити! “, сигнализират от локалната избавителна работа.

Вчера следобяд двама млади мъже – бесарабските българи Данила Юраш и неговия по-голям братовчед Дмитрий Чебан, бяха завлечени във вътрешността в бурното море на плаж „ Смокиня “ край Созопол. Днес сутринта морето изхвърли тялото на единия от тях - 18-годишния Данила. Дмитрий Чебан към момента не е открит, само че е доста малко евентуално да е жив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР