изживя най-голямото си разочарование в последните 20 години, след като

...
изживя най-голямото си разочарование в последните 20 години, след като
Коментари Харесай

По-голям срам и от отпадането: Титуляр на Барса се забавлява с Лева след краха

изживя най-голямото си отчаяние в последните 20 години, откакто испанският гранд отпадна още в груповата фаза на Шампионска лига, защото и Бенфика приключиха пред каталунците в групата и ги пратиха към Лига Европа.
Това е първи случай за Барселона от 2000 година, в който не съумяват да излязат от групите в най-престижния европейски клубен шампионат. Обяснимо разочарованието за последователите бе голямо след провалянето с 0:3 от баварския гранд в мач, който бе наложителен за продобиване за испанците.
Феновете обаче бяха още по-недоволни и от различен факт, защото след дуела един от титулярите в мача бе видян в много положително въодушевление, прегръщайки звездата на домакините Роберт Левандовски, като двамата се смееха и се държаха другарски. Става въпрос за централния бранител Клеман Ленгле.
Някои от ентусиастите даже приканиха договорът му да бъде преустановен, защото виждат тази постъпка като неприемлива, поради историческия позор и голямото отчаяние. Можете да видите кадър от случилото се по-долу в материала.
Далеч на различен полюс бе старши треньорът на каталунците. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР