Изгряващата фолк звезда Вилислав изненадващо се появи в шоуто „Стани

...
Изгряващата фолк звезда Вилислав изненадващо се появи в шоуто „Стани
Коментари Харесай

Чалгата Атакува „стани Богат“, Джаро Се Изправи Срещу Фолк Певец

Изгряващата фолк звезда Вилислав изненадващо се появи в шоуто „Стани богат“. 26-годишният реализатор се настани на стола на благосъстоянието с вярата да потвърди, че не всички в този отрасъл са с невисок коефициент на просветеност.

Фолк изпълнителят от Велико Търново потегли несигурно в играта, само че все пак първоначално даваше правилни отговори. Самият водещ Михаил Билалов на няколко пъти се опита да го предразположи, защото забелязваше напрежението в очите му.

В последна сметка Вилислав стигна първата сигурна сума – 500 лв.. На идващия въпрос за 700 лв. той трябваше да дава отговор на въпрос за прическата на севернокорейския водач Ким Чен-ун и още веднъж бе непогрешим.

Тогава пристигна и въпросът за 1000 лв.: „От кой език произлиза думата „пенкилер“. Отговорите бяха маджарски, турски, чешки, британски. Певецът се затрудни, само че в догатките си вярно загатна британската дума painkiller, откъдето в действителност произлиза „пенкилер“.

Търновецът не пожела да рискува и употребява жокер „Помощ от публиката“, която уточни с над 60% болшинство за верен отговор „В“ – Турски, което подведе артиста. Вилислав пожела да маркира точно него за верен отговор, а водещият Билалов на няколко пъти му подсказа явно, че е в неточност и би трябвало да употребява и различен жокер, написа Блиц. Изпълнителят обаче не съумя да загрее и настойчиво държеше на отговор „B“, което му коства главата и той си потегли отчаян със скромната сума от 500 лв..

Поне съм хубав… https://www.bnt.bg/bg/a/stani-bogat-19042018 #lifestyle #showtime #show #life #sofia #bulgaria #handsome #boy #gorgeous #smile #love #photooftheday #picoftheday #stanibogat

Публикация, споделена от VILISLAV (@vilislav_official) на Апр 20, 2018 в 2:59 PDT
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР