Изглежда съвсем скоро и той ще е в историятаИзглежда напоследък

...
Изглежда съвсем скоро и той ще е в историятаИзглежда напоследък
Коментари Харесай

Нова порция лоши новини за Кирил Петков. Какво се случва?

Изглежда напълно скоро и той ще е в историята

Изглежда в последно време живота на някогашния министър председател Кирил Петков надалеч не върви без спънки.

Малко повече от месец преди изборите дамите на Кирил Петков го напущат, а в това време и партията му наподобява пред разпад.

Само в границите на седмица от борда на „ смяната “ изхвърчаха основната пиарка Диана Дамянова, любовницата и шефка на кабинета Лена Бориславова, както и основната депутатка и основателка на Политическа партия – Яна Балникова.

Съпругата на Петков – Линда пък разгласи многозначително в обществените мрежи, че се е прибрала в родната Канада дружно с децата.

Наглед няма връзка сред тези сюжети. Обясненията на дамите обаче наподобяват повече от неправдоподобни.

Диана Дамянова, някогашна пиарка на „ Лукойл “ си тръгвала, с цел да „ даде път на младите “?! Стандартна версия, която нормално прикрива личностна безредица.

В трогателен статус във фейсбук Лена Бориславова пък проплака, че е жертва на персонална офанзива от страна на медиите.

Не желала цената, която тя заплаща, да се придвижва върху партията.

Яна Балникова на собствен ред изясни, че излиза от политиката по „ персонални аргументи “.

Ето за какво трябвало да се търси нов лидер на листата в Габрово. Нищо, че той към този момент е открит – предателят от Има Такъв Народ Радостин Василев, по-известен като Руди Гела.

За абдикацията на Линда не е мъчно човек да се сети, че явно й е писнало от изневерите на Кирил. Решила е въпреки всичко да запази останалото й достолепие.

Така Кирил Петков остана самичък, в цялостната власт на Асен Василев и семейство Лорер, които явно са взели властта в партията.

Не е мъчно да предположим, че точно те са в основата на женските бягства от Политическа партия. Всички гореизброени дами им пречеха, защото в един или различен интервал си присвояваха правото да управляват експремиера, да му постановат кадрови назначения и да предопределят управническите му решения.

В момента на Кирил Петков му остана единствено баща Петко. Стигна се до такава степен парламентарният началник на групата им Андрей Гюров непосредствено да уточни Асен Василев като претендент на „ смяната “ за министър председател.

По всяка възможност Киро ще последва дамите си и ще напусне оперативната политика незабавно след изборите на 2 октомври. Особено, в случай че както се обрисува, Политическа партия остане втора или дори трета.

Дамите напуснаха, остават, хм… ония, които единствено се изживяват като такива.

Източник: pik.bg
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР