Изглежда, че като се има предвид доминирането на NVIDIA в

...
Изглежда, че като се има предвид доминирането на NVIDIA в
Коментари Харесай

Анализаторите на TD Cowen са уверени, че приходите на NVIDIA ще растат до края на 2025 г.

Изглежда, че като се има поради доминирането на NVIDIA в сегмента на изчислителните ускорители за системите с изкуствен интелект, няма подозрение по отношение на положителните вероятности за напредък на приходите ѝ през идващите години, само че анализаторите на TD Cowen считат за належащо да подчертаят, че удобната за тази компания наклонност най-малкото ще продължи до самия завършек на 2025 година

Авторите на прогнозата смятат акциите на NVIDIA като най-хубавата инвестиция за вложителите през 2024 година и покачиха целевата стойност на цената им до $700 при настояща стойност от $477 за акция. През 2026 година, както се чака, сегментът на системите с изкуствен интелект ще претърпи известна промяна надолу след няколко години на интензивни покупки, само че през 2025 година нищо няма да попречи на растежа на приходите на NVIDIA в сървърния сегмент, както са уверени представителите на TD Cowen.

Първо, откакто пазарът на облачни провайдери се насити с изчислителни ускорители на NVIDIA, представителите на междинния бизнес най-сетне ще получат достъп до тях в нужните количества и това ще подхрани търсенето. Второ, бизнес моделът на NVIDIA ще продължи да мигрира в посока даване на подготвени решения на клиентите, в това число и профилиран програмен продукт, делът на приходите от който също ще пораства. Според анализаторите на TD Cowen, на пазара има задоволително място за продуктите на AMD, тъй че той няма да пострада от дейния напредък на бизнеса на NVIDIA и също ще успее да грабне своя пазарен дял.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР