Изданието от следващо поколение ще включва редица нововъведения Емил Василев

...
Изданието от следващо поколение ще включва редица нововъведения Емил Василев
Коментари Харесай

Microsoft обяви Flight Simulator 2024

Изданието от последващо потомство ще включва редица нововъведения

Емил Василев преди 10 секунди 3 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 17:51 | 10.06.2023

Мъжът, който прекара 93 дни на дъното на океана, се е подмладил с 10 години! Ето какви са индикаторите му.

IT НовиниДаниел Маринов - 19:02 | 10.06.2023

Откриха антична гора в Китай, в която може да има безусловно непознати типове

ХардуерСветослав Димитров - 15:10 | 09.06.2023

Умните очила на Xiaomi незабавно се трансфораха в бестселър

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Microsoft разгласи нова версия на Flight Simulator. Очаква се Microsoft Flight Simulator 2024, създаден от Asobo Studio да включва спомагателни летателни действия, като хвърчене с балони с парещ въздух, гасене на пожари във въздуха и други. Flight Simulator 2024 ще бъде разполагаем за Xbox Game Pass, PC Game Pass, Xbox Cloud Gaming, Windows 10/11 и Steam през идната година.

Microsoft твърди, че Flight Simulator 2024 ще бъде „ най-сложният, поглъщащ и вдъхващ благоговение летателен симулатор на всички времена “, употребявайки най-новите технологии и машинно образование. Той ще бъде независимо продължение, само че ще поддържа всички налични сега самолети и летища от Flight Simulator 2020. Повечето допълнения от играта от 2020 година ще действат и в новата версия, с доста малко изключения.

Flight Simulator 2024 ще включва замайващ набор от специалности. Играчите ще намерят още повече действия и типове полети, които да овладеят в най-новото издание. Новите кариери и действия в MSFS 2024 включват:

Въздушна пожарна Търсене и спасяване Транспорт на товари с хеликоптер Въздушна линейка Селскостопанска авиация Планинско спасяване Авиация за скокове с парашут Въздушно строителство Индустриален превоз на товари Дистанционни товарни операции VIP чартърни услуги Въздушни състезания Пилот на планер Научни изследвания Експериментални полети Обучение на дребни височини Транспортни услуги за управителни кадри Екскурзии с дирижабли Екскурзии с балони с парещ въздух

Не е ясно незабавно дали Asobo е създала всички тези „ кариери “ с задоволително благоприятни условия за игра. Например, някои от тях ще имат повече благоприятни условия, като да вземем за пример гасенето на пожари от въздуха или търсенето и спасяването. Обратно, пътуванията с балон с парещ въздух наподобяват относително лимитирани по своята същина.

Тези, които се тормозят, че Microsoft може да се откаже от MSFS 2020 след стартирането на последващата версия, би трябвало да се радват да чуят, че Microsoft ще продължи да поддържа версията 2020 след стартирането на Flight Simulator 2024. По-старото заглавие ще продължи да получава актуализации.

Обявяването на Flight Simulator 2024 пристигна малко изненадващо, защото Microsoft беше оповестила проектите си да поддържа актуалната версия до 10 години след стартирането ѝ. Като част от тези проекти компанията приготвя доста нови функционалности и допълнения за Flight Simulator 2020, в това число разширението „ Дюн “, което ще бъде пуснато на 3 ноември дружно с излизането на втората част от научнофантастичната поредност.

Въпреки това ще бъде забавно да забележим дали Microsoft ще се придържа към 10-годишния си проект за Flight Simulator 2020 след излизането на Flight Simulator 2024.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР