ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Talor Gooch не е планирал да

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Talor Gooch не е планирал да
Коментари Харесай

Talor Gooch вижда поканата си за PGA Championship като доказателство, че здравият разум може да надделее при разделянето на LIV/PGA

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Talor Gooch не е възнамерявал да бъде във Valhalla тази седмица. Той и брачната половинка му, Али, бяха насрочили пътешестване до Лас Вегас, с цел да се възползват от почивката в графика на LIV Tour.

След това Гууч ревизира входящата си кутия и откри покана за PGA Championship. Просто една елементарна записка. Без политика, единствено безмълвно самопризнание от PGA на Америка, че са били съществени по отношение на събирането на най-хубавото игрище от 156 играчи за втория голф голф за годината.

За Gooch, измежду първата вълна дезертьори в Саудитска Арабия подсилен от LIV и победител в самостоятелния шампионат на лигата предходната година, той предложи вяра, че най-малко когато става дума за най-големите подиуми на спорта, здравият разсъдък може в последна сметка да надделее.

„ Това е първият път, когато играта на LIV е била приет, което се надявам да е стъпка в вярната посока, ” сподели Гуч след привършване на подготвителен кръг в сряда.

32-годишният, носещ бяла шапка на тима „ Smash “, който пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР