Изчезна бизнесменът Весо Петров-Бургазата от Черноморец. Той е на 50

...
Изчезна бизнесменът Весо Петров-Бургазата от Черноморец. Той е на 50
Коментари Харесай

Изчезнал е бизнесмен от Черноморец

Изчезна предприемачът Весо Петров-Бургазата от Черноморец. Той е на 50 години, има богата биография. Заедно с брат си Здравко са развивали строителен бизнес. Строили са еднофамилни къщи в родния Черноморец, а сега довършвали огромна жилищна кооперация в бургаския ж. к. " Изгрев ".

Близките му са подали сигнал за изгубването и сега се намират в полицейското ръководство в Созопол, където изясняват по какъв начин безусловно се е изпарил, откакто споделил на дребната си дъщеричка, че отива да пазари, оповестиха за   " " криминалисти от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Втората му брачна половинка, с която бил в Черноморец сега, отпътувала за столицата поради неотложни задължения. Бургазата бил самичък с детето, което е на 7 годинки. След като бащата не се върнал няколко часа, момиченцето се обадило на братовчед си и чичо си Здавко. Оказало се, че персоналните документи и мобилният телефон на Бургазата са останали вкъщи. Той излязъл с един от колите от богатия си автопарк, само че без персонална карта и брошура.

Бургазата е лежал в пандиза за обир, а предходната есен още веднъж се оказал зад решетките поради изнудване на различен предприемач. Весо Петров упорствал индивидът да му даде 100 000 евро, само че от срещата, по време на която рекетирал, изминал запис от скрито инсталирани от пострадалия камери.

Освен със строителство, Бургазата работел известно време и във компания за събиране на бързи заеми. Често си изпускал нервите и даже се сбивал, бил необуздан, описват съгражданите му от Черноморец. Според тях негов сподвижник от София бил предприемачът Константин Ралев, който сега бил шеф на ресторанта в суперлуксозния хотел " Блу бей " в Созопол.

Версиите, по които се работи, са доста. Според локални поданици от Черноморец може да се е самоубил или да е избягал с подправени документи. Според други може да е похитен.

Прякорът му Бургазата идва от националната му популярност и фактът, че приятелите му го свързвали с морето и регионалния град.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР