Избрани смартфони от каталога на Теленор ще бъдат предлагани от

...
Избрани смартфони от каталога на Теленор ще бъдат предлагани от
Коментари Харесай

Теленор предлага избрани смартфони в комплект със смарт гривни или безжични колонки

Избрани смарт телефони от каталога на Теленор ще бъдат предлагани от оператора в комплект с умни устройства, на атрактивни цени. Сред устройствата попадат селекция от смарт гривни и безжични колонки.
е годно до 31 декември в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на Теленор и при покупка на смарт телефон с тарифни проекти. От предлагането могат да се възползват частни и бизнес клиенти при преподписване или подписване на нов контракт за мобилни услуги.
Смартфоните Huawei P Smart 2021, P40 lite, P40 Pro и P40 Pro Plus от Теленор се оферират със смарт гривната. Смарт гривната е в комплект със смарт телефоните Samsung Galaxy S20, S20 Plus и S20 Ultra, както и моделите Samsung Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra. В комплект със смарт телефоните Samsung Galaxy A51, A71 и S20 FE е гривната Riversong Wave S Band.

Nokia 2.4 и 3.4, Motorola One Fusion Plus, Xiaomi Redmi 9 и Redmi Note 9 са моделите смарт телефони, които Теленор предлага в комплект с тонколонката Hama SnapDrop.
До 31 декември Теленор предлага предлага двойни мегабайти за целия период на контракта с проекти проектите Тотал+ 26.99 и по-високи, при сключване на двугодишен контракт. Двойните мегабайти са годни за първите 24 месеца от подписване на контракта на територията на България.
Пълна информация за това и други оферти на Теленор е налична на формалната страница на оператора, посредством позвъняване на телефон 0800 900 55 в делнични дни сред 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора и формалните сътрудници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР