Изборите за ЕП винаги са минавали под мотото, че Брюксел

...
Изборите за ЕП винаги са минавали под мотото, че Брюксел
Коментари Харесай

Борисов: Лошо ни удариха с апартаментите, трябва ни голяма обица на ухото

Изборите за Екологичен потенциал постоянно са минавали под мотото, че Брюксел е надалеч от България, избираме едни скъпо платени служители и вотът не е значим. Само че за пакета " Мобилност " два бг гласа не стигнаха, съобщи Бойко Борисов при представянето на претендентите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за Екологичен потенциал. 
 Мария Габриел води листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, ексминистър Лиляна Павлова на 7-мо място в листата
За Българска социалистическа партия жилищата не са проблем, те са привикнали да живеят в държавни резиденции, от 9 септември до през днешния ден. Вземаха всичко на хората, разгласи министър председателят. И призна: Лошо ни удариха и дали сме си поставили обица на ухото, огромна обица, отнесохме си шамара.

Между другото речта на Томислав Дончев ме впечатли, вметна Борисов. 

Внимателно, с възприятие за виновност, с възприятие на горделивост от свършената работа, да се работи, посъветва Борисов. Като им виждам листите на другите - като се изключи Сергей Станишев, те нямат пълномощия за работа в Европа, разяснява той. 

Никога на съм казвал на Мария - Габриел и на Ева - Майдел. Казвам им Неделчева и Паунова, въпреки че за българите е обикновено като се омъжи дамата, да вземе името на брачна половинка си. Но да припомня една сентенция - " Откъдето е дамата, оттова е родата ", изясни в собствен жанр Борисов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР