Изборите на 26 май са историческият ни шанс да започнем

...
Изборите на 26 май са историческият ни шанс да започнем
Коментари Харесай

Иво Христов: Нова политическа ситуация ще има само, ако БСП победи на изборите

„ Изборите на 26 май са историческият ни късмет да стартираме спасяването на България – всички дружно можем да го създадем, млади или остарели, хора, привързани към страната ни ". Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Иво Христов в препълнената зала на Художествената изложба във Велинград, написа izbori.bg.

По думите му идните избори имат два залога - единият е европейският и всички имаме интерес да съхраним Европейския съюз, тъй като той обезпечава мир и непоклатимост в Европа. Той акцентира, че вторият залог е да съхраним българската народна власт. „ Ние я имаме за даденост, могат да ни лъжат и ограбват всеки ден и да ни убеждават, че всичко е наред, само че никой не стачкува. Всички медии гърмяха за „ Апартаментгейт ”, само че никой не излезе да потърси отговорност. В същото време французите още не са се прибрали от площадите ”, обърна внимание Иво Христов.

" Истината е, че едни общини получават доста средства, а други са дискриминирани. 2 милиона българи живеят отвън границите на България, тъй като бяха изгонени. Длъжни сме да създадем този финален опит да спасим страната ни ”, безапелационен бе претендентът за евродепутат. Според него вяра има и мобилизираният избор може да попречи на операциите.

" Нова обстановка в България ще има единствено в случай че Българска социалистическа партия победи на изборите на 26 май ", заключи Иво Христов.

Той взе участие и в честванията на 143-та годишнина от Априлската епопея в Батак, където бяха поднесени венци и цветя в храм „ Св. Неделя ” и бе извършена тържествена заря-проверка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР