Изборите идват и въпросът за кого да гласуваме? отново занимава

...
Коментари Харесай

Подкаст: Какво е общото между Христо Иванов, Мая Манолова и Тошко Йорданов

Изборите идват и въпросът " за кого да гласуваме? " още веднъж занимава доста. Затова е значимо и да знаем какви са поръчките на другите обединения, както и по какъв начин те виждат вероятните контури на бъдещото ръководство. " Капитал " провежда поредност от изявленията с водачите на " Демократична България ", " Изправи се! Мутри вън " и със зам.-председателя на " ИТН " Тошко Йорданов. От ГЕРБ и Българска социалистическа партия не откликнаха на нашите предложения.

Общото сред трите по този начин наречени " протестни обединения " е, че всички се надяват на смяна и виждат като непосредствена рецесия за идващото ръководство евентуална трета коронавирус вълна. Те наподобяват подготвени да работят дружно, само че сигурно при възможен вид, в който обединят сили, ще би трябвало да изгладят някои разлики.

В този избирателен подкаст ще може да чуете какви са техните упования, до каква степен са подготвени да си сътрудничат и по кои тематики, както и дали се надяват на поддръжка от по-големите партии, ако не съумеят да сформират болшинство. Разговорите с тримата са водени поотделно. Пълните изявленията с тях ще може да прочетете (с Христо Иванов), (с Мая Манолова) и (с Тошко Йорданов), както и в седмичното издание.

В епизода са инсталирани частите от интервютата, в които те приказват за това:

по какъв начин си показват България след 11 юли какви са общите им цели ще търсят ли поддръжка от по-големите партии и кои са евентуалните им сътрудници какво ще се случи с корупционните пари, които към момента се въртят в българската стопанска система какви са целите им.
Your browser does not support the audio element.
*Подредбата на интервюираните в реда Христо Иванов, Мая Манолова и Тошко Йорданов следва последователността на осъществяване на изявленията с тях.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР