Изборът му бе подкрепен с консенсус от местния парламент Общинският

...
Изборът му бе подкрепен с консенсус от местния парламент Общинският
Коментари Харесай

Проф. Христо Бозов е „Общински мениджър на 2022 г.“ на Бургас

Изборът му бе подсилен с консенсус от локалния парламент

Общинският съвет поддържа с цялостно единогласие избора на проф. Христо Бозов за „ Общински управител на 2022 година “ на Бургас. Като шеф на Комплексния онкологичен център опитният началник е постигнал най-хубави финансови резултати през миналата година.

Дружеството, с шеф проф. доктор Христо Бозов, като се изключи че регистрира над 1 млн. лева по-голяма облага от идващото по позитивен финансов резултат ЕООД, само че и през изтеклата година закупи съвременна техника със лични средства, също в размер на над 1 млн. лева

През 2023 година, за 16-ти следващ път ще бъде избран „ Мениджър на годината “, за достижения в региона на висшия мениджмънт в България. За такива биват обявявани хора на високо мениджърско ниво – шефове, изпълнителни шефове, ръководители на управителни органи, които сполучливо ръководят компании в България, като употребяват най-хубавите практики в ръководството.

Подобни оценки, от рода на „ Бизнесмен/Работодател/Директор на годината “,  се връчват и на локално равнище в разнообразни градове на страната. Целта на тези инициативи е да бъдат почетени тези от тях, които са посочили най-хубави резултати, като в същото време да бъдат окуражени и останалите ръководители и бизнесмени. 

На територията на община Бургас развиват комерсиална активност прочут брой обществени предприятия с общинско присъединяване в капитала, като 14 от тях са 100% общинска благосъстоятелност.

Би било добра процедура и Общински съвет – Бургас да вкара свое отличие, което да подтиква шефовете на общински търговски сдружения да работят още по-ефективно, като годишно дефинира един от тях за „ Общински управител на годината “, написа в предлагането на вносителя – доктор Георги Дракалиев – ръководител на Постоянната комисия по общинска благосъстоятелност, общински предприятия и сдружения, което бе подкрепено с консенсус от локалния парламент.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР