Иво Аръков не обича да пропилява любовните си ласки напразно,

...
Иво Аръков не обича да пропилява любовните си ласки напразно,
Коментари Харесай

Нямаш ли пари, Иво Аръков няма да се влюби в теб! Актьорът дори не хвърля погледа си върху обикновени жени, камо ли нещо друго

Иво Аръков не обича да пропилява любовните си милувки на вятъра, а постоянно би трябвало да е за жена, която има пари. Това се потвърждава от всичките му съществени връзки до момента.

Преди години Иво нашумя не толкоз с функциите си, колкото с любовниците си, които бяха много известни. Той топлеше леглото на певицата Мария Илиева, която е с десетилетие по-възрастна от него, само че има пари, което него най-вече го интересува.

Мика Стоичкова не е по-голяма от него, само че отново е богата, тъй като е щерка на Христо Стоичков, който е милионер. И към нея се завъртя, само че като видя, че няма да стане шурей на Камата, всичко бързо завърши.

Иво Аръков изкара и един брак за малко. Той беше женен за рускинята Евгения, която също беше доста заможна и която умря при неизяснени условия в Лондон през 2021 година

Счита се, че положителното финансово състояние на Аръков сега е с помощта на завещание от Жени поради парцели и пари, които тя е придобила по време на брака им.

На артиста обаче това не му стига и той си е намерил нова богаташка, която да цеди. Това е Габриела Николаева, която е единствено на 20 година, само че татко й е доста състоятелен пловдивски предприемач.

По всичко наподобява, че Иво Аръков наподобява на героя си от „ Съни бийч “ Младен. И двамата са свалячи от класа, само че за разлика от екранния си воин, артистът от Белослав не поглежда жена с празно портмоне, което е много тъпо за един мъж и прилича нещо като жиголо.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР