Ивайло Пенчев изказа благодарност в профила си във „Фейсбук“ на

...
Ивайло Пенчев изказа благодарност в профила си във „Фейсбук“ на
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев с благодарност към спасилите го след авиокатастрофата

Ивайло Пенчев изрече признателност в профила си във „ Facebook “ на всички лекари от „ Пирогов “ и спасителите, който са го извадили от самолета му след авиокатастрофата.



Изпълнителният шеф на „ Уолтопия “ е контактен и съответен след авиокатасторфата, която претърпя, пилотирайки „ Скай водач 600 “ тази събота.
След самолетната злополука: Очаква се Ивайло Пенчев да бъде опериран в понеделник Най-вероятната причина за случая е механически проблем в летателната машина
Настанен е в неврохирургията на „ Пирогов “, оповестиха от лечебното заведение. Екипът ни се свърза с Пенчев, който чака интервенцията си в понеделник.

Малко по-рано предприемачът разгласи в обществената мрежа, че се нуждае от кръв за идната му в понеделник интервенция на гръбнака, защото кръвната му група е извънредно рядка – А-.



Пенчев благодари и на всички кръводарители, като означи, че доста от тях са били върнати, защото са били заболели и не са могли да дарят кръв.

Точната причина за злополуката на самолета, ръководен от Ивайло Пенчев, ще бъде ясна след края на следствието на Националния ръб по авиопроизшествия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР