Иванка Тръмп, дъщерята на американския президент Доналд Тръмп, може да

...
Иванка Тръмп, дъщерята на американския президент Доналд Тръмп, може да
Коментари Харесай

Иванка Тръмп използвала частен имейл акаунт за правителствени дела?

Иванка Тръмп, дъщерята на американския президент Доналд Тръмп, може да е нарушила федералните разпореждания, в случай че се окаже, че е употребила частен имейл акаунт за държавни каузи, съобщи ДПА.

В. "Вашингтон пост " оповестява, че Иванка е употребила акаунта за съгласуване на делата на държавното управление. Изданието цитира юридическа адвокатска фирма, представляваща Иванка Тръмп, която споделя, че нито един от имейлите не е съдържал класифицирана информация и множеството от тях са касаели въпроси с работния график. Иванка е спряла да употребява акаунта, когато е била осведомена за съответните разпореждания в тази тенденция, споделя адвокатската фирма.

През 2016 година по време на акцията си за президентските избори Доналд Тръмп се концентрира доста върху това, че Хилари Клинтън като държавен секретар употребила частен сървър за служебни цели. Темата заемаше челно място в новините месеци наред и това повдига въпроса по какъв начин може Иванка Тръмп да не е знаела какви са разпоредбите.

Твърди се, че нейният брачен партньор Джаред Къшнър, който е консултант на президента, също е употребявал частен имейл акаунт.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР