Ивана Тръмп почина в дома си в Ню Йорк на

...
Ивана Тръмп почина в дома си в Ню Йорк на
Коментари Харесай

Как семейство Тръмп се възползва от смъртта на Ивана

Ивана Тръмп умря в дома си в Ню Йорк на 14 юли тази година. Погребението на 73-годишната първа брачна половинка на Доналд Тръмп се състоя на 20 юли, като самата гала беше в църквата " Сейнт Винсънт Ферър " в Манхатън.
 Ивана Тръмп, Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и кой участва на погребението на първата брачна половинка на някогашния американски президент
Изненадата на погребението на Ивана Тръмп

Неочаквани опечалени посетители

След това последна забавната част - Ивана беше заровена в Trump National Golf Club в Бедминстър, Ню Джърси.

Може да звучи необичайно, само че гробът й в действителност е на голф игрището на Доналд Тръмп. А съгласно редица анализатори, в това число и Едуард Хелмор от Guardian, повода за това напълно не е сантиментална.
 Снимка 582900

Напротив - съгласно данъчната система в Ню Джърси гробищата не се таксуват с налог върху недвижимите парцели, освободени са от други такси, както и от бизнес налози, налози върху продажбите, налози върху приходите и налози върху наследството, разясняват от Insider.

Друга медия - ProPublica, припомня, че още преди години тръстът на семейство Тръмп се е опитал да записва различен собствен парцел в Ню Джърси като " гробище с нестопанска цел ". Тогава не се е получило, само че очевидно гибелта на Ивана дава чудесна опция на наследниците й да си спестят милиони под формата на налози.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР