Ивана Главчева потвърди информацията за раздялата й с Благой Георгиев

...
Ивана Главчева потвърди информацията за раздялата й с Благой Георгиев
Коментари Харесай

Наследницата на Ванко 1 потвърди за раздялата си с Джизъса

Ивана Главчева удостовери информацията за раздялата й с Благой Георгиев и е безапелационна, че няма връщане обратно. Така и не става ясна повода, довела до разлъката им, само че мълвата носи, че го е хванала в невярност. Бившият футболист на собствен ред също удостовери новината за раздялата им, само че към момента таи топли усеща към нея и не желае да разяснява.

 

Благой се е върнал да живее в София. Припомняме, че той се реалокира в Пловдив преди 6 месеца, където живееше на квартира, с цел да е покрай обичаната си. Плейбоят към този момент е освободил квартирата си.

 

Припомняме, че любовта посред им пламна по време на развода на футболиста с някогашната му брачна половинка Полина Спасова. За него това бе втори брак и първи за Поли, само че двамата изкараха по-малко от година и брюнетката подаде молба за бракоразвод, до момента в който Благой бе в „ Сървайвър “.

Преди това татуираният мачо бе изоставен и от Златка Райкова поради невярност.

Ивана е третата жена, която поставя завършек на връзката си с някогашния футболист.

Близки до фамилията на Ванко 1 настояват, че Ивана горчиво съжалявала за връзката си с най-набожния футболист. Тя не може да си елементарни, че е дала късмет на човек, за който са я предизвестили, че е погрешен. Очевидно младостта й е дала чувство, че може да го промени, само че все пак е гневна на нелепостта си.

 

Последния път, когато била потърсена от футболиста с молба да му елементарни, тя почнала да му крещи и да го наскърбява. Близки до Благой настояват, че той в действителност има усеща към нея и е сломен от раздялата им.

Сигурно е, че в околните месеци не се задават нито трета женитба, нито пък пето дете. Бившите изгори на Джизъса – Златка Райкова и Полина тържествуват за раздялата му с Ивана.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР