Това момиче е само на 9 години и вече се

...
Това момиче е само на 9 години и вече се
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот днес навършва 9 години

Това момиче е единствено на 9 години и към този момент се счита за най-модерната принцеса в света. При раждането си Шарлот от Уелс получи толкоз доста дарове, че още през първата година от живота си тя стана една от най-богатите титулувани персони в Европа. В същото време Шарлот, за разлика от братята си, е просто идеално дете. От ранна възраст Кейт и Уилям могат да разчитат на нея: на специфични събития тя се държи прецизно съгласно протокола и даже следи държанието на братята си.

Според откриватели на английското кралско семейство в династията Уиндзор децата се разделят на два вида: бунтовници и отлични възпитаници. И от първите обществени изяви всеки почитател ще може да разбере към какъв вид принадлежи новият член на монархията. Уелските деца не са изключение. И в случай че най-малкият наследник на Кейт Мидълтън и принц Уилям, Луис, към този момент е същински бунтовник на 6 години, то Шарлот несъмнено е отличничка.

Когато родителите й започнаха да водят младата принцеса на публични събития, тя зарадва всички почитатели на кралското семейство, като спазваше доста прецизно всички правила на протокола. В същото време Шарлот е доста витална и дейна. Кейт очевидно й съобщи любовта си към спорта. В същото време всички считат принцесата на Уелс за щерка на баща. Шарлот в действителност наподобява необикновено на татко си.

В чест на 9-ия рожден ден на момичето, родителите споделиха още една празнична фотография на наследницата. На фотографията Шарлот театралничи на разходка в дънкова пола, наследник пуловер и алена жилетка. Снимката очевидно е направена в градините на двореца Кенсингтън. Шарлот има шанс, че майка й е фотограф, очевидно е доста по-лесно да се отпуснете с нея. Ето за какво никое друго европейско кралско семейство няма толкоз ярки и прочувствени детски фотоси като уелските.

Гледайки фотографията на Шарлот, към този момент е ясно, че в бъдеще това момиче ще разбие повече от едно сърце. В същото време принцесата явно не се усеща неловко заради вниманието на обществеността и пресата. Шарлот има късмет да стане кралица, в случай че брат й Джордж абдикира от трона. В името на тази опция кралица Елизабет даже промени реда на заместничество на трона. Поданиците й обаче към този момент предсказват ​​още една купа на Шарлот – кралица на сърцата.

Автор: Wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР