Ергенът Алек се оказа пълен мухльо Дали Алек е бизнесмен, се

...
Ергенът Алек се оказа пълен мухльо
Дали Алек е бизнесмен, се
Коментари Харесай

Феновете бесни! Алек се оказа мамино синче

Ергенът Алек се оказа цялостен шушумига

Дали Алек е предприемач, се чудят хората още със старта на третия сезон на любовното риалити. Той не спираше да целува всички моми, като че ли жена не е виждал или правилен на правилото „ колкото повече, толкоз повече “.

И като един отракан женкар не спря да приказва високопарни думи на всяка една от кандидатките, каквито желаеха да чуят.

Заради което, разбираемо, Алек Младенов се трансформира в най-желания ерген. А момите не стопираха да се боричкат за неговото внимание и от детското му държание, „ да не обиди никоя, като я води на самостоятелна среща и я нацелува буйно “.

Претендентките за сърцето му водеха непрекъснати борби между тях, говореха грозни думи зад тила си и си нанасяха удари под кръста, с цел да се харесат на глезения Алек.

Оказа се, че Алек е мамино синче, дундуркано и неориентирано поради властната си майка, която евентуално му избира всичко, от гащите, маратонките, облеклата, до гаджетата

А в случай че маминка, която се оказа доктор, а се появи облечена и с нрав на селска клюкарка, не утвърди момите послушкото Алек ги зарязва като „ барани яйца “ и припка при маминка да го погали нежно по главицата.

До края на шоуто той „ поддържаше огъня “ на двете финалистки-Магдалена Томова и Надежда Вишева. Успя, за следващ път да ги заведе на спиращи дъха места,

да се държи още веднъж като благородник, като преди този момент се съгласи с мнението на „ свекървището “, че и двете не стават за негови гаджета, тъй като са „ прекомерно огромни, опитни, едната даже си има ремарке и ще го създадат трагичен “, по думите на майката.

И той постъпи, както се очакваше от един недорасляк-заряза и двете, като им го заяви с видео изтърканото опрощение, “че те се съвършени, а той е страхливец “. Да,у подобен е и тъпо за мъжете, възпитани и настоящи по този лицемерен метод.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ергенът Алек Алек Младенов надежда вишева гавра видео фаворитки Магдалена Томова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР