Том Круз попадна в списъка с потенциални гаджета на руската

...
Том Круз попадна в списъка с потенциални гаджета на руската
Коментари Харесай

Том Круз влезе в списъка с потенциални гаджета на Ирина Шейк

Том Круз попадна в листата с евентуални гаджета на съветската сексбомба Ирина Шейк.

Твърди се, че три пъти разведеният артист е свободен от февруари след края на двумесечната си спекулация с Елсина Хайрова, която е някогашна брачна половинка на олигарха Дмитрий Цветков.

" Ирина се оглежда в Европа и в Съединени американски щати ", настояват източници пред Page Six. След като завърши връзки с Том Брейди, моделката е свободна и отворена за нова връзка. А нейни близки разясняват: " Тя си търси хора, които наподобяват добре и имат пари. " По техни думи в случай че Брейди е имал повече време за нея, сигурно е щял да задълбочи връзките им. " Намира я за страхотна ", разясняват от обкръжението на Ирина. " Нямаше да се разделят толкоз скоро в случай че той й обръщаше повече внимание. Тя е толкоз добър човек. Може би след време ще се съберат още веднъж, само че на този стадий им е по-лесно да са единствено другари. "

Бившият куотърбек последните месеци развива бизнес, а и откогато се раздели с Жизел Бюндхен, е ангажиран с развъждането на децата. Шейк също е родител. Дъщеричката й Леа е плод на любовта й с артиста Брадли Купър. Според близки до екс двойката, те не плащали за бавачки, защото предпочитали сами да се грижат за дребната.
 Том Брейди и някогашната му жена Жизел Бюндхен
Том Брейди и някогашната му жена Жизел Бюндхен
Снимка: Getty Images
Наскоро съветската сексбомба даже показа в обществените мрежи, че щерка й към този момент я учи на скъпи уроци. В обществените си мрежи супермоделът публикува рисунка, която 6-годишната Леа е направила особено за нея. На картинката е посочена клавиатура с разнообразни букви, както и ред изпод със сладко обръщение. " Щастлива съм да те видя, мамо. От Леа ". В отговор на това Ирина написа: " Получавам безвъзмездни уроци по британски език от Леа ".

Дъщерята на някогашната двойка към този момент изявява предпочитание да върви по стъпките на татко си, защото има дребна роля в " Маестрото ". Там играе по-младата версия на героинята на Мая Хоук. Заедно с Купър тя мина и по аления килим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР