Пълно разочарование споходи публиката на Ергенът след снощния епизод. Надя

...
Пълно разочарование споходи публиката на Ергенът след снощния епизод. Надя
Коментари Харесай

Йоана и Надя изнервиха публиката с тая палатка дето пращат Маги

Пълно отчаяние споходи публиката на „ Ергенът ” след снощния епизод. Надя и Йоана по този начин захапаха Маги за високия й стандарт на живот, че трансфораха шоуто в махленска свада. Особено дотегнаха на феновете с тая палатка, на която пращаха варненката.

Потребителите в мрежата им дотегна да слушат нападките против Магдалена, че върви единствено със скъпи облекла, а не е била през живота си на къмпинг и на 36 години не може да готви. Все едно това е закононарушение и тя се чуди по какъв начин да се изяснява.

А феновете, на които им пристигна до гуша от безсмислените заяждания написаха възмутени: „ Тия двете Надя и Йоанна малоумни ли са ли са хохо? Русата  не се ли вижда какъв брой е грозна, да е признателна, че към момента е в шоуто! ”

А други прибавят: " И аз съм разочарована, че двете скандалджийки не си потеглиха нощес. И двете да беше изгонил екстра щеше да се получи! Ама и него го е шубе, но крепко, по-нестабилен е и от тях двете! ”, „ Надя и Йоана напряко разпиляха Маги, макар, че го играе желязна, от време на време плаче. Те май са влезнали в шоуто не да гонят Алек, а да се заяждат с Магдалена. Иначе го целуват, само че единствено с цел да се задържат в шоуто, нищо същинско няма в отношението им към ергена. Те и за това желаят да останат, за да  възрадват дребните си душици с тържеството и унижението на което подлагат Маги. Не инцидентно едно време имаше приказка, че краставите  кучета се надушват! ”

Автор:Фейсбук

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР