Иван Иванов постигна седма поредна победа и триумфира с титлата

...
Иван Иванов постигна седма поредна победа и триумфира с титлата
Коментари Харесай

Иван Иванов спечели титлата при юношите до 14 години на турнира по тенис Ориндж Боул

Иван Иванов реализира седма поредна победа и победи с купата при юношите до 14 година на шампионата по тенис " Ориндж Боул " в щата Флорида, Съединени американски щати. Надпреварата се води импровизирано международно състезание по тенис за гении от 12 до 18 години.

Във финалната среща Иванов не остави никакви подозрения в превъзходството си и победи с 6:1, 6:3 Джак Кенеди от Съединени американски щати.

Българинът завоюва купата със седем победи и единствено един изгубен сет. В шест от мачовете си той загуби общо единствено 15 гейма.

В момента Иванов е номер 2 в ранглистата при юношите до 14 години на Тенис Европа. В края на октомври той приключи на пето място на Мастърс шампионата на най-хубавите тенисисти в Европа до 14-годишна възраст. През тази година Иван Иванов завоюва купите на два шампионата от Тенис Европа в България.

Това е следващ огромен триумф за тениса в България през тази година. Преди 10 дни Илиян Радулов и Адрияно Дженев завоюваха купата на двойки при юношите до 18 години на " Ориндж Боул ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР