Иван Бандаловски, който наскоро обяви отказването си от футбола, е

...
Иван Бандаловски, който наскоро обяви отказването си от футбола, е
Коментари Харесай

Бандата: Вече никой не вярва на това ръководство на ЦСКА

Иван Бандаловски, който неотдавна разгласи отказването си от футбола, е играл дружно с новия треньор на ЦСКА Саша Илич в Партизан. Бандаловски посъветва управлението на " алените ", на което съгласно него към този момент не има вяра никой, да не се меси в работата на Саша Илич.

" Познавам Саша Илич освен като футболист, ние сме близки другари. За Саша Илич мога единствено хубаво да кажа – той е най-голямата легенда в историята на Партизан, огромно име за цяла Сърбия и е една от най-големите фигури в локалния футбол. Знам защо почитание става въпрос – даже от безконечния противник Звезда в последния му мач издигнаха афиш в негова чест. Истинска икона! ", съобщи някогашният капитан на армейците.

" Млад е, само че схваща добре футбола. Още като играч, когато аз бях там, той бе умел и помагаше на младите момчета, на тима като цяло. Саша е човек, който е израснал с футбола, играта е в кръвта му и в гена. Няма по какъв начин да не успее като треньор.

Той е легенда и на Галатасарай, тъй като ги е правил първенци на Турция. Един от доста уважаваните чужденци при тях. Играл е на високо равнище и ДНК-то му е на победител. Щом си играл на такова равнище, напрежението е част от живота ти. За него е обикновено да се бори за трофеи ", добави Бандата.

" Няма човек, който да каже неприятна дума за него в Сърбия. Прекрасен човек, на друго равнище. Важното ще е да му се даде цялата спортно-техническа власт и да не се вършат неща, както с предходните треньори. Не единствено да има самообладание към него, само че и доверие в селекцията. И да не му се месят в работата, тъй като при предходните наставници 6 години гледахме една и съща картинка. Когато се случва едно и също, очевидно казусът идва от едно място.

В ЦСКА се дават обещание доста неща и най-после нищо. Не зависи единствено от треньора, той би трябвало да работи с хора и с управление. А за 6 години видях единствено оплюване на наставниците – по какъв начин никой за нищо не става, а управлението става ", съобщи Иван Бандаловски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР