Ива Митева коментира пред БНТ твърдението на бившия член на

...
Ива Митева коментира пред БНТ твърдението на бившия член на
Коментари Харесай

Ива Митева: Николай Радулов ме караше да се махна и да оглавя нещо извън ИТН

Ива Митева разяснява пред Българска национална телевизия изказванието на някогашния член на ПГ на Има Такъв Народ Николай Радулов, че тя е в основата на заговора за свалянето на Никола Минчев като ръководител на Народното събрание.

„ Опитах се да спра решението за свалянето на Никола Минчев като ръководител. Съжалявам, че сътрудник на тази възраст лъже. Николай Радулов идваше в кабинета ми и ме караше да се махна и да оглавя нещо отвън Има Такъв Народ. Той ми предложи да преподавам в неговия университет. Отказах решението за свалянето на Никола Минчев да бъде импортирано и отнесох гнева на моята група ”, съобщи някогашният ръководител на Народното събрание Ива Митева от коалиция „ Заедно ”.

Тя настоя двамата с Радулов да застанат на детектор на лъжата, с цел да се види кой споделя истината. 

„ На идващия ден, когато Никола Минчев отхвърли да закрие съвещанието и стана абсурдът, те ми споделиха, че не съм била права и започнаха да събират подписката. Подписах се последна ”, уточни тя.

Според Митева офанзивите по нея и „ Заедно ” идват главно от напусналите Има Такъв Народ и от тези, които в този момент са част от „ Продължаваме промяната ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР