Иторията на марката DC e рецисирана от номинираната за Оскар®

...
Иторията на марката DC e рецисирана от номинираната за Оскар®
Коментари Харесай

Със суперсили: Историята на DC с премиера на 20 юли

Иторията на марката DC e рецисирана от номинираната за Оскар® Лесли Айуъркс и номинирания за Еми® Марк Каталена.  Гласа на Росарио Доусън ни води през трите елементи на документалния филм с над 60 нови и архивни изявленията с изявени артисти, основатели и хора на управителни позиции в съвсем деветдесет годишната история на DC.

 

Със суперсили: Историята на DC, е документална поредност в три елементи, основана и реисирана от номинираната за Оскар® и Еми® Лесли Айуъркс ( " 100 години Warner Bros. ", " Историята на въображението " ) и номинирания за премия Пийбоди® и Еми® Марк Каталена ( " Johnny Carson: King of Late Night ”, “Inventing LA: The Chandlers and Their Times ”) дебютира на 20 юли в HBO Max. Разказани от Росарио Доусън, трите елементи на Със суперсили: Историята на DC показват невиждан взор към трайното и авторитетно завещание на DC, позволявайки на почитателите да преоткрият вселената от герои, както и произхода на емблематичната компания за комикси, нейната еволюция и съвсем деветдесет годишното ѝ културно въздействие във всички художествени медии. С голям брой изявленията с най-плодовитите създатели в промишлеността и актьорите, които придвижват емблематичните им герои от страницата на екрана, Със суперсили: Историята на DC припомня, че в сърцето на DC са комиксите - пълноцветните мечти, които вечно разпалват въображението и вдъхват вяра. Епизод 1: Пътуването на героя-

 

Повече от 85 години DC е дом на галактика от емблематични герои и несравними истории, само че началото стартира с брилянтните мозъци, които основават трима супергерои: Супермен, Батман и Жената знамение. От оцеляването до възраждането си DC минава през разнообразни стадии,  просъществува и след Втората международна война и корпоративното усвояване на фона на битката за опазване на новост на предлаганото наличие. Епизод 2: Съзряване- В интервал на спадащи продажби на комикси един самоуверен ход пренастройва цялата галактика на DC, защото компанията взема решение да рискува с нов филм за Супермен. Докато конкуренцията стартира да се занимават с наболели обществени проблеми, DC уверено показва първия си негър супергерой и прекрачва границите на историята под новата си подмарка Vertigo Comics, с вярата да трансформира комиксите във безконечна форма на изкуство за възрастни. Епизод 3: По-добро утре- Уморени от това, че са оставени настрана от развиването на бизнеса, група създатели основават Milestone Media, с цел да дадат публичност на маргинализирани герои и истории, подбудени от личния им опит. След повече от осем десетилетия история, визионерите на DC гледат към бъдеще, което е особено за всеки от тях в тази непрекъснато разширяваща се галактика.

 
Документалната поредност включва над 60 нови и архивни изявленията с най-продуктивните основатели, артисти и ръководители в промишлеността, в това число: Хенри Кавил, Кейли Куоко, Гал Гадот, Джеймс Гън, Пати Дженкинс, Дуейн Джонсън, Майкъл Кийтън, Реджина Кинг, Зоуи Кравиц, Джим Лий, Закари Леви, Деймън Линделоф, Том Манкевич, Джейсън Момоа, Кристофър Нолан, Робърт Патинсън, Кристофър Рийв, Джон Ридли, Марго Роби, Брус Тим, Майкъл Е. Услан и Марк Уейд, Мелиса Беноист, Грег Берланти, Тим Бъртън, Майк Карлин, Линда Картър и други.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР