ИТН се изправиха „на нокти”, след като поредният им депутат

...
ИТН се изправиха „на нокти”, след като поредният им депутат
Коментари Харесай

След Христинка: Линчуват новия отцепник от ИТН Кирил в служебната стая в НС

ИТН се изправиха „ на нокти”, откакто следващият им народен представител обърна тил и с гръм и тропот се махна от партията.

След като Кирил Симеонов съобщи, че повече не желае да е в редиците на предателската групировка и се срами от вчерашното гласоподаване, което смъкна от поста шефа на Народното събрание Никола Минчев, шефът му Тошко Йорданов небрежно го е привикал „ на разговор”.



Възмутен от случката, депутатът от Демократична България Стоян Михалев заяви за „ инструктажа” на одързостилия се политик.

" Има Такъв Народ затвориха Кирил Симеонов в парламентарната си стая и към този момент над 40 минути очевидно го мачкат психически поради това, че им сподели, че повече не може да взе участие в този позор ", написа във фейсбук политикът-музикант.

Случаят разсъни прилика с разразилата се драма с депутатката Христинка Иванова, която в последния миг се отхвърли да последва първите отцепници.

Запознати с цялата нервност описаха по какъв начин малко преди конференцията на спортния началник Радостин Василев, джип с охранители на Слави Трифонов са я причакали и сплашили да не напуща групата. След това Тошко Йорданов разигра скеча със записа на диалога на Василев и Иванова, като разгласи, че тя била заплашвана от транспортния министър в оставка.

ТЕМА преди 11 минути 97 преди 26 минути (обновена) 458 преди 1 час 1527
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР